Történetünk

A Zeppelin márka a POINT TEC égisze alatt működik. A POINT TEC vállalatot Willi Birk alapította 1987-ben azzal a céllal, hogy valódi európai alternatívát nyújtson az arctalan távol-keleti tömegárukkal szemben, amelyek akkoriban elárasztották az órapiacot. Ezzel az elgondolással a fiatal cég hamarosan képes lett eredményesen helyet foglalni a német piacon és nemzetközi elismertséget is szerzett.

Közepes méretű vállalatunk független maradt, mind a mai napig azonos tulajdonossal. Ez biztosítja számunkra a szükséges döntési szabadságot és rugalmasságot, hogy azonnal válaszolni tudjunk vevőink igényeire. Óráink a hagyományos mesterségbeli tudást, a válogatott alapanyagokat, a magasfokú technikai fejlettséget, a hosszú élettartamot és az időtlen eleganciát hordozzák magukban. Óráinkat Németországban tapasztalt órásmesterek készítik, valódi minőségi termékek „MADE IN GERMANY”.

Filozófiánk

Kifejezetten fontosnak tartjuk, hogy a márkáinkban igaz történetek köszönjenek vissza, ezért csak valódi fotókat és videókat használunk. Mi a hagyományos termékeket választjuk, és több időt szánunk egy márka kifejlesztésére, így a partnereink évtizedeken keresztül piacon tarthatják óráinkat. A márka minősége iránti bizalmat világszerte élvezhetjük köszönhetően a „MADE IN GERMANY” minősítésnek.

A Zeppelin története

A céghálózatot több mint 100 éve az egyik leghíresebb német mérnök és vállalkozó, Ferdinand Graf von Zeppelin (1838–1917) alapította, a kormányozható léghajók kifejlesztésére és gyártására, és mind a mai napig létezik.

A Zeppelineket még ma is gyártják és az utasforgalomban használják. Ezek csak 75 m hosszúak és térfogatuk 8.225 m3, tíz-hússzor kisebbek, mint hatalmas elődjeik a 200.000 m3 térfogatukkal.

A mai Zeppelin NT (New Technology) új lehetőségeket nyitott meg a kényelmes és exkluzív légi turizmus számára.

2001-ben a Deutsche Zeppelin-Reederei megkezdte az utasok szállítását a Zeppelin NT léghajóval. Azóta több mint 130.000 utast üdvözölhetett a fedélzeten.