100 Years Zeppelin ED. 1 Új


A ’100 éves Zeppelin’ különleges kollekciója ötvözi a klasszikus és elegáns elemeket, mint például a domború számlapot, a domború üveget és a modern indexeket. A 100 éves kollekció minden órája kiváló minőségű mechanikus- vagy kvarc szerkezettel készült.

100 Years Zeppelin ED. 2


A népszerű ’100 éves Zeppelin’ kollekciónak van néhány vonzó új modellje. Függetlenül attól, hogy kvarc-kronográf vagy ETA automata szerkezet nagy dátum kijelzővel, illetve acél vagy rózsaarany tokozás, az új ’100 éves Zeppelin’ órák a hitelességre, egyéniségre és egyediségre törekszenek.

Flatline


A népszerű ’Flatline’ sorozat most új megjelenésű: az elegáns tok csodálatosan illeszkedik a csuklóhoz. Különösen figyelemfelkeltő a járástartalék új értelmezése, mely 30°-ban eltolódik, ezáltal egy szokatlanul feltűnő megjelenést ad az órának. Az ’Open heart’ modell (látható billegő) egy kis betekintést nyújt a mechanikus szerkezetbe. Ez egy olyan részlet, amely az órát időtlenül klasszikussá teszi.

Grace lady Új


A brit újságíró Grace Marguerite Lethbridge volt az első hölgy, aki léghajó fedélzetén utazta körül a világot. A Zeppelin új exkluzív női kollekcióját Lady Gracenek szánta. A számlapon megjelenő rombikus mintázat is ezen időszakra emlékeztet. Ez a kollekció egyszerre szolgál extravagáns kiegészítőként a hétköznapokra, ugyanakkor tökéletes választás egy elegánsabb stílushoz is különleges alkalmakra.

LZ 129 Hindenburg ED 1 Új


"A Hindenburg egy vékony anyagból és vászonból, illetve alumíniumból és matematikából készült műalkotás." (Michael M. Mooney) A híres Zeppelin LZ 129 Hindenburg, amely az elegancia és az utazás szimbóluma, inspirálta ezt a retro stílusú szériát. A finom kidolgozású óratok, a számlap egyszerűsége és eleganciája biztosítja az "LZ129 Hindenburg" órák időtlen szépségét.

LZ 129 Hindenburg Moonphase


Az új Hindenburg kollekció az időtlen retro báját sugározza a finoman kialakított számlapokkal. Az érdekesen összetett funkciók, mint például a holdfázis kijelző és a magas színvonalú kivitelezés, hangsúlyozzák ezeknek az óráknak a kompromisszumok nélküli minőségét.

LZ120 Rome


Az olasz élet könnyű érintését és stílusát az új ’LZ120 Róma’ kollekció mutatja be. Ez a klasszikus óracsalád, melynek jellemzői az elegánsan ívelt tok, a filigrán szíj és a meleg színárnyalatú, enyhén domború számlap, elhozza a dolce vita életérzést viselője számára.

LZ120 Rome Lady


Az olasz élet könnyű érintését és stílusát az új ’LZ120 Róma’ kollekció mutatja be. Ez a klasszikus óracsalád, melynek jellemzői az elegánsan ívelt tok, a filigrán szíj és a meleg színárnyalatú, enyhén domború számlap, elhozza a dolce vita életérzést viselője számára.

LZ126 Los Angeles


A Zeppelin LZ126 volt az első olyan utasszállító repülőgép, amelyet hosszú távú utakra terveztek. 1924-ben a repülőút mindössze 81 órát vett igénybe Friedrichshafenből New Yorkon keresztül Los Angelesbe, ami abszolút gyorsasági rekord volt abban az időben. Az új óracsaládunkat, az ’LZ126 Los Angeles’-t, ennek a nagyszerű eseménynek szenteltük, mivel mind azt a technikai tudást és elegáns stílust magába foglalja – mint névadója.

LZ127 Graf Zeppelin


Az LZ127 ZEPPELIN volt a világ legfontosabb és legsikeresebb léghajója a Zeppelinek közül. Valódi történelmi mérföldkövek voltak, melyeket soha nem értek el újra. 1900 és 1938 között a Zeppelin Company GmbH több mint 100 léghajót épített 27 különböző változatban. A legnagyobb az 1938-as LZ129, amely 245 méter hosszú, 41,2 méter széles és 200.000 m3 térfogatú volt. 4 darab 4.200 lóerős Daimler dízel motor hajtotta, amely 131 km/órás maximális sebesség elérésére volt képes. A léghajó 12.000 kilométert tett meg Japánba, Észak- és Dél-Amerikába utasszállítás, posta és árufuvarozás céljából.

LZ127 Transatlantic


Ez a sorozat, melyben svájci ETA szerkezet található, igen meggyőző az olyan vonzó és bonyolult kvarc-összetettsége miatt, mint például a második időzóna kijelző és a retro kronográf funkció. A finoman strukturált számlapok összetéveszthetetlen minőséget és az időtlen eleganciát kölcsönöznek az óráknak

Night Cruise


Zseniálisan kialakított fekete elegancia: A ’NIGHT CRUISE’ sorozat órái egy Zeppelin léghajóban megtett éjszakai utazás lenyűgöző élményét tükrözik. A mutatók és indexek fényes bevonata éjszakai fényt derít a titokzatos feketére és ez teszi az órát tökéletes partnerré az Ön saját személyes kalandjában.

Nordstein


A Zeppelin ’NORDSTERN’ kollekciója az LZ 127 Graf Zeppelin léghajó 1931-ben az Északi-sarkhoz tett híres és kalandos utazását ünnepli. Exkluzív esztétikájával, hófehér és égkék számlapjával a kollekció teljesen új módon értelmezi újra a sarkvidék szépségét.

Porcelain Lady


Lorem ipsum - The special edition “100 Jahre Zeppelin” combines classic-elegant elements like domed dials and domed crystals with modern accents. All watches of this anniversary collection are furnished with high-quality mechanical and quartz movements.

Princess of the Sky


A Zeppelin gyár alapításának 100 éves évfordulójára a POINTtec megtervezte ezt a rendkívüli női karórát, mely újjáélesztette a húszas évek bűvöletét. A ’PRINCESS OF THE SKY’ egyedülálló koncepciója lehetővé teszi, hogy mind a csuklóján, mind a nyakában viselje az órát, amely egy különleges választási lehetőség minden divatos hölgy számára. Több, mint egy finom technikai megoldás a látható szerkezet, amely a maga lenyűgöző részleteivel díszítő elemként is szolgál. A kvarc modellek elegánsan stílusos Guilloche-számlappal készülnek. (Guilloche: díszítési stílus, amely fonott vagy átlapolt szalagokhoz hasonlít

Viktoria Luise Lady


A ’Zeppelin LZ 11’ Victoria Louise (1892-1980) porosz hercegnő után kapta a nevét, aki az utolsó német császár egyetlen lánya volt. A bájos hercegnő ihlette ezeket a kivételes női órákat. Az elegáns, vékony tok tökéletesen illik a bonyolultan kidolgozott számlaphoz. A csábító csipke és a gyöngyházbetét az órát egy miniatűr műalkotássá varázsolja, amely kiemeli a viselője nőiességét.

Zeppelin Chronometer Glashuette Observatory


Ezek a kiváló minőségű órák a Glashütte obszervatórium kronométer tanúsítványával vannak ellátva. Azért, hogy ezt megkaphassák, az órákat 15 napig folyamatosan és minden lehetséges beállítással tesztelik. Csak azok az órák bírnak az áhított certifikációval, amelyeknél a napi átlagos időbeli eltérés 2 és 5 másodperc között marad. Így garantálhatjuk a legmagasabb szintű pontosságot és minőséget, amely világszínvonalú.

Zeppelin Luna


Klasszikusan kidolgozott számlapok jellegzetes kagylóhéjra emlékeztető struktúrával, gyöngyházbetéttel és SWAROVSKI kristályokkal. Kis másodperc vagy holdfázis és dátum kijelző található rajta.